201814.jpg

Kleding met een verhaal

Een bijzondere activiteit van SARI Fair Fashion is dat we graag bij groepen langskomen om te vertellen over de achtergronden van ons werk. Elke groep die een activiteit wil organiseren rond rechtvaardige handel, duurzaam produceren en kritisch consumeren, kan een beroep doen op  één van de SARI Fair Fashion Winkels.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Een inleiding

U kunt SARI Fair Fashion uitnodigen om een inleiding te houden over kritisch consumeren, de kledinghandel of textielproductie. Geïllustreerd met beelden van de producenten door middel van dia's of een PowerPoint-presentatie. We nemen als illustratie en om te verkopen een deel van onze collectie mee.

Een 'Fair Fashion show'

U kunt SARI Fair Fashion ook vragen om een kledingpresentatie met een verhaal te verzorgen. U regelt een aantal modellen uit uw eigen netwerk die de kleding willen showen. Dit hoeven geen topmodellen te zijn maar vrouwen en, in overleg, mannen en kinderen met gewone-mensen-maten. Wij nemen kleding mee en hangen een show klaar en presenteren het geheel met verhalen over de producten en de producenten.

Een verkoopkraam

Voor Wereldwinkels en natuurvoedingswinkels bestaat de mogelijkheid te vragen om een Fair Fashion-dag. We komen dan een dag uw collectie uitbreiden met onze stoffen en kleding. Informeer naar de speciale regeling voor Wereldwinkels.

Op bezoek

In sommige winkels is het mogelijk met een groepje een bezoek af te leggen. Als u daarvoor een afspraak maakt, kan er overlegd worden over het tijdstip en eventuele extra's als een diaserie of PowerPoint-presentatie.

Voor informatie over deze activiteiten kunt u bellen met de winkel bij u in de buurt (kijk onder Winkels). Onze agenda van activiteiten buiten de winkel vindt u onder Actueel.